sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Sunt acum langa tine .

SUNT toti si parca nimeni . Tresar la cel mai mic sunet .. atatea zguduiri de inimi , atatea inimi dantuind . De aici pana la B. sunt doua ore , sunt doua ore de nu stiu ce  , doua ore de tremur continuu . Plec capul pe geam , iar fulgii zambesc luminii palide ,izvorata de faruri ,farurile unei masini . Si-mi pun ordine in ganduri , imi amintesc cate ceva din ce a fost cat n-ai fost . Dar fara rost , caci dorinta arzatoare nu ma lasa sa ma gandesc la nimic . As vrea ca pomii imbratisati de nea, sa faca vant masinii sa ajung si eu cat mai repede in bratele tale . Pentru prima data timpul sta in loc , cand il rogi sa stea nu vrea .. iar acum nu mai trece .
ACUM . Acum mai e putin , am atatea sa-ti spun , atatea sa-ti marturisesc,sa-ti povestesc , sa-ti impartasesc  . Zambesc involuntar , imi rad ochii ; imi rad tamplele cu adevarat ,dupa mult timp . Desi merge cu 130 mi se pare ca merge ca un melc . Ma spulbera asteptarea , ma framanta si ma intregeste . Imi framant mainile si desi sunt sub 10 grade , palmele mi-au transpirat ;plang si ele de fericire . Eu ma abtin pana o sa ajung ..
LANGA . Poate ca ne-am ratacit ,sau poate ca m-am ratacit eu in ganduri si amintiri ,dar drumul e infinit . De visat nu visez , mi-e frica sa adorm ,mi-e frica si sa clipesc pana nu ajung la B ,pana nu ajung langa
TINE . Aglomeratie , oameni ce se bucura de primii fulgi de nea. In curand o sa ma bucur si eu de ei ; desi ninge de doua zile nu mi-am facut timp sa ma bucur de ei .. m-am gandit la ziua de astazi . E aproape 6 , e intuneric .. dar sper sa te pot zari cat mai repede prin multimea de la aeroport . Si-am sa aud "SUNT ACUM LANGA TINE  ! "

Un comentariu: